Een AZC: Niet in mijn VVD-achtertuin!

okt 20, 2015 by

Een AZC: Niet in mijn VVD-achtertuin!

De huidige regering heeft besloten zich weerloos te schikken naar de instroom van immigranten die via de Balkanroute illegaal Europa binnenwandelen. Dat heeft als gevolg dat er overal in het land centra worden neergezet om deze mensen op te vangen en van alle gemakken te voorzien. Dit heeft u te danken aan de regering VVD-PvdA onder leiding van Mark Rutte en zijn visieloze beleid.

Het hoeft nauwelijks betoog dat er een gespannen verhouding is tussen het plaatsen van een AZC en de gevolgen voor de buurt waar de immigranten terechtkomen. Gezien de talloze feiten uit deze centra, waarbij gruwelijke zaken naar voren komen, kan men negatieve reacties onder de bevolking wel verwachten. Misschien is het daarom dan ook niet verbazend dat deze migrantenproblemen terecht komen bij de zwakste, Nederlandse schouders.

De centra komen niet op plekken van de rijken van het land en niet op plekken waar veel allochtonen wonen, maar juist op plekken waar armlastige Nederlanders wonen. Het beleid lijkt dus gemaakt voor de huidige regering die beide zich inzetten voor een van deze groepen. Voor de armere gemeentes betekent dit natuurlijk de noodzakelijke inkomsten die men graag wil binnenhalen, waar er weinig van de eigen bevolking valt te melken.

Niemand zal het dan ook raar opkijken dat in de regeringsstad Den Haag de lokale VVD zich met succes heeft verzet tegen plaatsen van een AZC in een rijkeluisbuurt, niet toevallig ook de woonomgeving van Mark Rutte. Vluchtelingen in de prachtige kazerne is volgens de partij onbespreekbaar, dus geen gerotzooi bij de rijken in de wijk, toch moeten er nog wel 2110 mensen worden opgevangen in de stad.

De eerste drie locaties in de stad zijn inmiddels bekend gemaakt. Kiwistraat, Scheveningseweg 90 en de Anna van Hannoverstraat in Den Haag. Niet toevallig in buurten met nog behoorlijk wat Nederlanders en met inkomens in de lagere tot en met de middenklasse. Dus buiten de rijke buurten én de allochtone wijken, zo is ook de landelijke trend. Wat zullen VVD-kiezers heerlijk slapen met deze regering. Zij wel!

2 Comments

  1. Scarlatti Bombatti

    #VERZET U!
    Deze overheid is het niet WAARD ‘overheid’ genoemd te worden, want een overheid die niet voor het volk zorg draagt, die NIET de grenzen van het land beschermt, verdient NIET overheid te noemen en dient AFGEZET te worden. Lees artikel 50 er eens op na! http://www.hetwesten5xfailliet.nl/z04-artikel-50-verdrag-van-lissabon-is-ongeldig.html

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.