Massa-manipulatie ten bate van massa-immigratie

sep 5, 2015 by

Massa-manipulatie ten bate van massa-immigratie

Opeens stond de foto op alle voorpagina’s: het verdronken Koerdische jongetje Alyan Kurdi op het Turkse strand. “Als deze krachtige foto geen verandering brengt in de Europese houding tegenover vluchtelingen, wat dan wel?” kopte The Independent. De massa-manipulatie droop van de berichtgeving af – ‘wij’ zijn schuld aan de dood van kleine kinderen die in levensgevaar zouden verkeren. Gisteren volgde echter de ontknooping. Hieronder de feiten op een rijtje.

 1. Alyan’s ouders waren niet op de vlucht

Abdullah Kurdi, de vader van Alyan, was weliswaar met zijn gezin de Syrische burgeroorlog ontvlucht, maar woonde al sinds jaar en dag in Istanbul. Daar was hij veilig, maar hij wilde naar familie in Canada. Hij heeft nooit een aanvraag voor asiel in Canada ingediend. Het beeld dat zijn familie halsoverkop op de vlucht was voor levensgevaar en daarvoor een dramatische beslissing nam kan de toets der feiten niet weerstaan.

 1. Vader Abdullah redt zichzelf, maar niet zijn familie

Het is ongelofelijk hoe een vader zijn kinderen zonder zwemvest in een rubberboot op volle zee stuurt. Dit is geen wanhoop, maar grove nalatigheid. Zelfs toen zijn vrouw en kinderen in zee lagen, gaf hij de voorkeur om zichzelf te redden – zijn vrouw en kinderen verdronken. Welke man kan zichzelf in de spiegel bekijken nadat hij zijn familie heeft laten verdrinken?

 1. Kurdi-familie wordt in Syrië begraven

Het meest opmerkelijke feit is dat vader Abdullah er niet aan denkt om zijn familie in het veilige Turkije te begraven. Nee, hij gaat met de lijken terug naar het onveilige Syrië om daar zijn familie te begraven.

 

Dit is een uiterst tragische zaak, maar is het de schuld van ‘Europa’ of de ‘Europeanen’. Deze zaak is met opzet in de breed in de media uitgemeten om de Europeanen een schuldgevoel aan te praten. Deze massa-manipulatie door een bombardement van emotionele beelden is de zoveelste poging van de elite om de Europeanen de massa-immigratie door de strot te duwen, desnoods over de lijken van kinderen.

2 Comments

 1. Florac Bosch (@FloracBosch)

  EU leiders versus Islamitische Staat!

  Hoe diep kan de EU buigen voor Erdogan en de islam?

  Terwijl Turkije een belangrijke onderdeel is van het Syrische burgeroorlog, belonen EU leiders de Turken voor hun open grenzen waardoor tienduizenden islamitische slagers vrijelijk kunnen bewegen!
  De idiote leiders van de EU steunen de grootste misdadiger ter wereld op moment en daarmee de IS. Nu wordt gekozen voor een nog grotere schurk. Gisteren heeft Turkije gewonnen hun strijd om Europa die zij al honderden jaren voeren en dat heel makkelijk namelijk door capitulatie van de EU top en hun ja knikkers. Dit is het echte begin van het einde van de EU en Europa. Steek daar geld in en niet in de IS misdaad van Erdogan.

  Lid worden bij de EU!
  Hoe is mogelijk dat de meest anti Europese fundi’s lid willen worden bij de EU? De ontmaskering van Turkije als anti-Westerse extremistische moslimstaat krijgt een extra ontluisterende dimensie
  Een land dat Europa wil islamiseren, daar hebben de leiders van Turkije weer geen geheim van gemaakt!
  Moslimleider Erdogan roept Turkse vrouwen die in Europa wonen op voor nog meer geboortes, “..we hebben nu overal [bedoelt hij in Europa] een jongere bevolking, dit is de beste wapen” zegt hij, “net als in die tijd van de Byzantijnen, wij hebben toen ook op deze manier gewonnen..”. Voor hem, zijn deze Moslim vrouwen niets anders dan de ratten van een ultieme rattenfokkerij!

  Erdoğan geeft alle Moslims een Turks paspoort zo dat ze visum vrij naar de EU kunnen reizen!  Deze man die het liefst van Europa het Neo Ottomaanse rijk wil maken met (wapen-/geld-)steun aan jihadisten met hun 5e colonne en paard van Troye. Helaas doen ze in Brussel graag aan zelfvernietiging. Erdogan geeft de nieuwkomers (vluchtelingen) straks Turkse (namaak-)paspoorten en dan kunnen deze zich alsnog vrij door Europa verspreiden. De honderdduizenden Moslims zijn doelbewust naar Europa gestuurd om Europa verder te chanteren. Turkije gebruikt de migrantencrisis als chantage om complete toegang van 80 miljoen Turken naar Europa te realiseren en EU van binnenuit te veroveren…
  Een Turks lidmaatschap van de EU tot nog meer ongecontroleerde massa-immigratie via Turkije naar West-Europa en zou Turkije binnen niet al te lange tijd het grootste aantal inwoners van de Europese Unie hebben. Met nog tientallen miljoenen Moslims uit omringende landen die via corrupte Turkije als Turk naar west Europa doorgesluisd zullen worden en het feit dat ze in EU landen nog steeds simpelweg stemrecht krijgen, wordt EU compleet onbestuurbaar.

  Door de intensieve bemoeienis van Turkse islamisten en moslimbroeders vindt er juist meer en meer een bevolkingsverplaatsing! Erdogan verergert het Syrische conflict om de dar-al-garb onder druk te zetten. Zoals in Romeinse tijden wordt voor de verdediging van de grens gebruik gemaakt van barbaren (de turken), die hiervoor rijkelijk beloond worden. Uiteindelijk loopt dat slecht af en lopen die barbaren Europa onder de voet (Constantinopel, 1453). Erdogan wordt met zijn dubbele agenda maar mooi beloond door de EU. Veel goedwillende EU-burgers begrijpen hier terecht niets van en zullen, als dit zo door blijft gaan, massaal de EU de rug toekeren.
  De bloeddorstige strijd die Turkije voert tegen Europa is met geen woorden te beschrijven.

  Islamitische Staat Turkije!

  Bij de uitvoering van zijn plannen voor Syrië zette Erdogan de grenzen van Turkije open voor jihadistische groepen. Daardoor trokken duizenden geradicaliseerde Europeanen naar Syrië om daar IS te vestigen.
  Erdogans regime hield ze niet tegen. Ook werden vanuit Turkije wapens, geld en medicijnen vervoerd naar de jihad gebieden. Ook hiertegen trad Erdogan niet op. Vervolgens zette hij de grenzen naar Europa open. De huidige migratiecrisis is daarvan het gevolg.
  Nu op de EU-top in Brussel wordt opnieuw met Turkije gepraat over een oplossing voor de migrantencrisis. Met een land die achter de crisis staat!
  Daarbij is duidelijk geworden dat de stomme EU leiders en de Turken vrijwel alleen zijn komen te staan met hun eisen om zowel de interne als externe grenzen van Europa open te houden voor miljoenen moslimmigranten, wat volgens Merkel zelfs ‘onze verdomde plicht’ is. Ankara, zoals dit weekend weer eens bleek om iedere oppositie de mond te snoeren, eist in ruil voor een ‘beheersbare’ migrantenstroom naar Europa miljarden euro’s extra, Schengen-toegang voor alle Turken, en een zo spoedig mogelijk lidmaatschap van de EU, waarmee de islamisering van Europa in de allerhoogste versnelling zal worden gezet.
  Via verdoezeling van de feiten willen ze Europese bevolking laten overtuigen dat Turkije rijp wordt voor de lidmaatschappij! Realiteit is dat Turkije nog niet hervormd is, sterker nog, zijn er schijn activiteiten van allerlei machten met tijdelijk gepompte olie miljarden onder andere Saudische machthebbers die grote belangen hebben als Turkije binnendringt. Veel moslimlanden willen EU via Turkije als hun afvalputje gebruiken.

  De Turkse overheid met de Jihadisten, het ministerie van geloof (diyanet) en de veiligheidsdienst MIT hebben de zaden gezaaid.
  De EU is dus compleet doorgeslagen. Ik weet, met dit verdrag blaast de EU zich op. Maar de welvaart prijs die we hiervoor betalen is hoog. EU leiders hebben Europa verkwanseld zonder mandaat van het volk.
  Huidige EU leiders prefereren toch dictator Erdogan en zijn gestuurde islamitische uitstoot! Iedereen met gezond boerenverstand – de meeste mensen dus – ziet dat de licht ontvlambare islamist Erdogan de EU in een wurggreep heeft. Miljarden Europese belastingeuro’s komen zijn kant op, tachtig miljoen Turken mogen straks visumvrij de EU binnen. En ronduit onverantwoordelijk. Turkije hoort niet in een democratisch Europa. Het fanatieke Turkse streven om er toch deel van uit te maken maakt mij zeer achterdochtig. Waarom trekken onze EU politici zich niets van alle waarschuwingen aan?

  Tayyip Erdogan: ‘De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de moslims onze soldaten.’
  En deze EU kiest voor deze dictator!
  Erdogan’ s turkije voert al een tijd een oorlog tegen het westen een oorlog met wapens van massa immigratie.
  Circa 1 miljard moslims kunnen straks niet alleen als migrant maar ook als bezetter binnenkomen via Turkije!…
  Iraniërs, pakistanen, turken, Afghanen, Irakezen, Syriërs, Tunesiërs, Marokkanen, Somaliërs, alle Arabieren, willen ze allemaal naar Europa.
  Turkije tracht zijn invloed uit te breiden tot de EU landen. islamisten gebruiken migrantencrisis om het directe Turkse overheidsbemoeienis met de turks islamitische apartheid organisaties in Europa te versterken.

  De Europese overheden blijven naïef dan wel aangestuurd volgens plan de welvaart en cultuur uitverkopen.
  Turkije, onder leiding van islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Libische AL- Qaeda, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en het moslimland dat bij uitstek het Ottomaanse Rijk wil doen herleven, creëert nieuwe monsters! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, haar leider R.T. Erdogan, zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra. Erfenis van een Arabische stam die alleen geiten en schappen had: voor de Turken en Arabieren zijn de Islamitische slagerijen en hoofddoeken heel belangrijk. Moslims starten een winkeltje en hangen ze meteen een grote bord met de “islamitische slagerij”, alsof hele wijk gaat feesten voor hun halal vlees. Dit doen ze ook in de wijken waar nog steeds niet Moslims in meerderheid zijn! Moslims weten instinctief dat ze met dit soort acties meer Autochtonen kunnen verdrijven. Een grote “halal” bord, een analfabete, asociale hoofddoek vrouw met een mobiele zoontjes fabriek is een super wapen geworden. Moslims sturen een hoofddoekvrouw naar een nieuwe wijk als een soort arme woningzoekende en even later zien we overal “te koop” borden staan. Europese volkeren vluchten uit hun wijken weer en komen er nog meer straten en wijken onder Moslim controle.

  Clubjes sadistische moordenaars beginnen uiteindelijk in Europese steden aparte enclaves te stichten! Turken willen hun eigen enclave stichten die verbonden is met Turkije. De hoofddoek is een vlag die turken op het hoofd van vrouwen planten, de moskee minaret is een duidelijke symbool om daarmee het veroverde gebied te markeren.
  Ze zijn al immoreel vanaf het begin, dus is het te verwachten dat ze in niets te vertrouwen zijn.

  ISLAMIETEN MET DUBBEL PASPORT!

  Islamieten hebben gespeeld en gewonnen. De ongelooflijk naïeve EU heeft blijkbaar niet in de gaten dat de migranten vermoedelijk bij aankomst in Turkije een Turks paspoort zullen krijgen. Dat heeft natuurlijk voordelen: het zijn dan geen asiels meer, maar Turkse islamisten die zich elders in Europa gaan vestigen. Zo kan dictator Erdogan zijn Islamitische volksverhuizing beheersen door ze direct door te sluizen!
  We zien nu in de grootsteden hoe de moslims zich op een snelle manier kunnen verdubbelen en een afwijkende meerderheid creëren… De corrupte leiders hebben grote belangen bij deze ontwikkeling! Het is ook maar de vraag wat er eerder komt: economische destructie of een burgeroorlog. EU commissie is een ramp voor onze vrijheid en alle burgers van dit land. Wat een mededogen van EU commissie voor jihad terroristen. Het is een bizarre opvatting. 
  De aanhangers van de islam dienen binnen het westen ingedamd te worden, m.a.w. geen uitbreiding van buitenaf en die er zijn kunnen blijven en zich vermenigvuldigen!

  Maar corrupte elite wilt alleen nog meer moslims! Deze hele invasie van roofnomaden is gewoon gepland, net als het toetreden van Turken. 
  Het is een door Brussel opgelegde culturele moord!
  Een echte bestuurder moet in feite roepen: “minder en minder Moslims in Europa”. De turken migratie met de Ottomaanse veroveringen ideologie is overgoten met een godsdienstig sausje – die wereldheerschappij nastreeft, o.a. door hun 5e colonne. Dat is een bom onder onze maatschappij!

  Politici in Europa gebruiken immigratie om het electoraat naar hun hand te zetten en hebben een monsterverbond gesloten met regeringen van Islamitische landen. Het hoge geboortegetal van moslims zal zorgen dat de bevolkingspolitiek voor de corrupte partijen in eerste instantie een bonus afwerpt door ervoor te zorgen dat in veel Europese landen huidige elite altijd de verkiezingen wint. En dan gaan de moslims die procentueel steeds een groter aandeel in het electoraat hebben de overhand krijgen.
  De naïeve stupiditeit die hier in Europa uitspreekt is ongelooflijk en misselijkmakend. De grootste misdadigers zijn politici dus! De EU is inmiddels zelf op weg een schurkenstaat te worden. Het wordt de hoogste tijd dat EU leiders direct met de gevolgen van hun wanbeleid wordt geconfronteerd.

  Het EU beleid is (alweer) volkomen absurd. Je wilt de buitengrenzen bewaken.. Er is sprake van een Brusselse onwil! In een normale democratie is, in een situatie als deze, waarbij een zo riskante beslissing genomen moet worden, het gebruikelijk en noodzakelijk dat hieromtrent een referendum wordt gehouden.
  Bewaak de buitengrenzen al op zee. Alle bootjes meteen terug naar Turkije. Je ziet zoals vele oost blok landen het doen, gewoon hek er om heen en klaar is het. Er komt vrijwel niemand meer binnen. 
  EU leiders geven liever miljarden aan een misdadiger als Erdogan. En erger nog alle Turken plus alle andere gelukszoekers veroveren europa zonder wapens te hoeven gebruiken. Dit bewijst ook al meteen dat het gros van de EU elite ook criminelen zijn. Waarom word zonder enig mandaat van de bevolking dit gedaan. Willen de EU elite per se van europa een islamitische staat maken? Het is niet meer te bevatte zoveel onkunde.

  8/3/2016, Florac Bosch

 2. Ruud Borgmeester

  VT, goed gezien. Corrupte media, en dito politieke ‘bruikbare idioten’.
  Dit is idd. opzet, en lang voorbereid. Geo-politiek. Rassenleer eigenlijk. Doen heel veel (hoog opgeleide) Nederlanders blij aan mee. Het gros van die – je moet ze fascisten noemen – harkt ruim 2 x modaal/jaar binnen. Parasieten van de samenleving.
  COA, Vluchtelingenwerk, Voor Vreemdelingen en Dehumanisering, PvdAsielzoekers, Clingendaal, de lijst is eindeloos.

  http://bovendien.com/categorieen/actualiteit/de-amerikaanse-strategie-achter-de-vluchtelingenstromen
  https://vng.nl/onderwerpenindex/asiel/asielbeleid-en-integratie/nieuws/workshop-opvang-vluchtelingen-tijdens-raad-op-zaterdag

  UN immigration official:
  Use migration to undermine European national homogeneity. the comment made by [in June] by Peter Sutherland, the UN’s special representative for migration, really counts as a “gaffe,” since Sutherland seems to have no sense that what he said might have been disturbing.
  Sutherland was speaking to the British House of Lords, according to a BBC report… and said that the European Union should “do its best to undermine” the “homogeneity” of its member states, because “the future prosperity of many EU states depended on them becoming multicultural.”

  He also, according to the Beeb, suggested
  “the UK government’s immigration policy had no basis in international law.” (Kind of a novel interpretation of the authority of international law over a state’s control of its borders, but that wasn’t the worst of it.) [source]
  The report goes on:
  Mr Sutherland, who is non-executive chairman of Goldman Sachs International and a former chairman of oil giant BP, heads the Global Forum on Migration and Development, which brings together representatives of 160 nations to share policy ideas.

  Weapons of Mass Migration
  Forced Displacement, Coercion, and Foreign Policy
  Kelly M. Greenhill Cornell University Press | Cornell Studies in Security Affairs
  “. . . . the first relies on straightforward threats to overwhelm a target’s capacity to accommodate a refugee or migrant influx; ->

  En nog heel veel meer bewijzen van fascistische opzet, rassenleer in de praktijk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.