Thalys-schutter is de toekomst van Europa

aug 24, 2015 by

Thalys-schutter is de toekomst van Europa

Ayoub el-Khazzani, de man die afgelopen vrijdagavond in de Thalys werd aangehouden met een AK-47, is het toonbeeld van het Europa dat door onze politici is geschapen. Hij is het monster van Frankenstein van de multiculturele samenleving.

El-Khazzani is de zoon van een Marokkaanse immigrant. Opgegroeid als een klein prinsje (groot ego, kort lontje), een jongen die in de ogen van zijn vader niks fout kan doen maar wel een drugsdealer was. Drugs die in de ogen van politici toch niet zo erg zijn, want daar waar vroeger de socialisten nog in negatieve termen spraken over opium, is gedogen de mode onder de zogenaamde progressieven. Drugs is echter het domein van de criminelen en radicalen, niet in de laatste plaats de moslim radicalen.

Het is het bedrijfsleven dat de Marokkanen naar hier heeft gehaald en de politici die niet het lef hadden om ze naar huis te sturen. Ze haalden echter geen vaklieden, maar ongeschoolde Berberse bergboeren die Marokkaanse koning ook liever kwijt dan rijk was. De Berbers hebben van nature een tegencultuur door hun verzet tegen de kolonisatoren en de Arabische overheersing. Tel daar de Islam bij op en je hebt een tegencultuur in het quadraat: geen aanpassing, veel criminaliteit en grote kans op fanatisme.

De Berber-cultuur is geen cultuur waar zelfdiscipline en onderwijs hoog in het vaandel staan geschreven. Het is een macho-cultuur met losse handjes. Terwijl Nederlands- en Franstaligen elkaar in Brussel de tent uitvechten over taalfaciliteiten wordt in grote delen van Brussel noch Frans noch Nederlands gesproken. De wet is er ook ver te zoeken: politie durft bepaalde wijken niet meer in. In 2010 werd al aan de alarmbel getrokken omdat politie in met AK47s werden beschoten.

Sinds 2010 is er niets wezenlijks gebeurd, net als in 2004 en 2001. Mensen denken nog dat ze kunnen vluchten, dat de problemen beperkt blijven tot enkele wijken. De problemen worden echter groter en gevaarlijker met islam radicalisme als een geweldscocktail dat de latente criminaliteit omvormt tot dodelijke terreur. Wanneer zeggen mensen nu eens ‘genoeg is genoeg’? Deze letargie onder Europese burgers en politici is het werkelijke probleem.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.