Grenzen wegtrekken met harde Dollars

aug 14, 2015 by

Grenzen wegtrekken met harde Dollars

De massale stroom van Afrikanen richting het Europese continent is groter dan ooit. Het was eerder vele malen lastiger om hier te geraken, omdat de Afrikaanse landen zoals Libië hier niet aan mee wilden werken, maar ook omdat er daar wat meer natiestaten waren die de orde behielden. En mensen konden binden aan een gezamenlijk project, te weten natievorming. Na enkel Amerikaanse oorlogen, de NAVO-inval in Libië en het proxy soenni-islamisme van Saoedi-Arabië en Qatar is er echter overal in Afrika chaos.

Er is nauwelijks interesse voor de achterliggende oorzaken voor de recente en massale stroom van mensen naar Europa, maar er is slechts een verdeling in kampen van pro en contra het binnenhalen van mensen. Maar wie heeft er belang bij de chaos die is ontstaan en wie profiteren van het verdwijnen van landen met grenzen en soevereiniteit. En daarbij nog van het verzwakken van bloeiende maatschappijen.

Is massale immigratie een wapen om Europa te verzwakken en in chaos te doen ondergaan? Het wederkerende, economische wonder Duitsland, het land wordt momenteel overspoeld met gelukszoekers. En juist hier ontstaan ook initiatieven die deze instroom toejuichen. Of toch niet? Een nieuw project dat de naam Fluchthelfer draagt, direct met goede kritieken gedragen door de pers, wordt helemaal niet door inwoners zelf geïnitieerd, maar is bedacht en betaald vanuit de V.S.A. door het The Ayn Rand Institute.

Ayn Rand is vooral bekend van opvattingen als zou het kapitalisme niet immoreel zijn en grootbedrijven het verdedigen waard. Kapitalisme werkt uiteraard nog veel beter als er geen grenzen, geen beschavingen en democratieën meer zijn. De strijd van allen tegen allen in de volle openheid, het recht van de sterkste zonder enige bescherming.

Een andere bekende sponsor is George Soros met zijn Open Society Foundations, die streeft naar een soort verknipte versie van democratie. Soros ging midden in de crisis, toen miljoenen Grieken door de banksters op water en droog brood werden gezet, vrolijk huizen bouwen voor de illegaal binnengekomen Afrikanen. De speculant wil een solidariteitsfonds om huizen van Grieken op te kopen en te verbouwen voor immigranten.

In het over Afrika goed geïnformeerde maandblad ´Le Monde diplomatique’ verscheen al eerder een analyse van het nieuwe en democratische Libië. Waarbij het regime Kadhaffi weggebombardeerd is en het land totaal in chaos is vervallen. Maar waar wel alle grondstoffen in handen van de grootbedrijven zijn terechtgekomen. Gaan we ook in Europa naar zo’n winstgevende chaos toe?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.