Bilderberg 2015: Wat vertelt de agenda ons?

jun 13, 2015 by

Bilderberg 2015: Wat vertelt de agenda ons?

We weten uit diverse bronnen inmiddels dat deze club vanaf de beginjaren door de CIA financieel wordt ondersteund en ook een uitgesproken Engels/Amerikaanse achtergrond heeft. Dit blijkt ook wel uit de aanwezigen en welke belangen men nastreeft. Echter dat het gezelschap een Anglo-Amerikaans karakter draagt, valt dit jaar ook wederom op te maken uit de agenda. Men maakt zich druk om de V.S.A. en het Verenigde Koninkrijk (VK), daarnaast over haar vazal de Europese Unie en het departement van het Pentagon, de NAVO.

Zo is er discussie over de staat van de V.S.A en de verkiezingen die daar in 2016 worden gehouden. Gezien de belangrijkste kandidaten Hillary Clinton (democraat) en Jeb Bush (republikein) zijn, kunnen we wel rekenen op nog een aantal extra jaren oorlog en zullen de Bilderbergers wel gerust zijn. Dat geld zeker ook voor de tegenhangers in het VK, de ‘arbeiderspartij’ Labour Party en de The Conservative Party die peilingen aanvoeren, beide zijn vóór TTIP en investeringen in de oorlogsindustrie.

Agenda Bilderberg 2015

Kunstmatige intelligentie
Internetbeveiliging
Dreiging gebruik chemische wapens
Actuele economische kwesties
Europese strategie
Globalisering
Griekenland
Iran
Het Midden-Oosten
NAVO
Rusland
Terrorisme
Verenigd Koninkrijk
V.S.A.
Verkiezingen V.S.A.

Bron: http://www.infowars.com/bilderberg-2015-full-attendee-list-agenda

Wat anders is het met de EU, daarbij is de bovenlaag wel onder controle, maar blijven individuele staten nog wel lastig zeuren over democratie en soevereiniteit, denk aan Hongarije, maar zeker ook aan Griekenland dat onder druk van de enorme bezuinigingen misschien nog wel eens een opmerkelijke stap kan zetten. Over de Europese strategie is nauwelijks enige onduidelijkheid, namelijk met de NAVO tegen Rusland.

Verder blijft natuurlijk de economie op de agenda staan, want de laatste economische crisis heeft in Europa veel boosheid opgewekt en ook zullen de opkomende economieën met argusogen worden beken. De controle van het internet, met al die kritische opinies blijft ongetwijfeld een grote zorg en de kunstmatige intelligentie eerder een uitdaging, misschien wel te gebruiken om volkeren hiermee onder controle te houden.

Zie hieronder een andere kijk op de agenda: (en wat er niet op staat)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.