Bilderberg 2015 vindt plaats in Tirol

jun 6, 2015 by

Bilderberg 2015 vindt plaats in Tirol

Op 7 en 8 juni vindt op Slot Ellau vlakbij Mittenweld (Duitsland) de G7-top plaats. Wellicht wel geheel toevallig, zal er vlakbij een andere groep hooggeplaatsten een aantal dagen later samenkomen, voor de beruchte Bilderbergconferentie. Te weten van 10 tot en met 14 juni te Tels-Buchen in Tirol. Het hotel waar de ontmoeting plaatsvindt, zou inmiddels al geheel zijn afgegrendeld en gereed worden gebracht voor dit jaarlijkse bijeenkomen van de machtigste mensen op deze wereld.

We schreven er ook vorige jaar over, toen PvdA-voorman Diederik Samson uitgebreid voor de camera’s zijn verhaal deed. Dat was ongewoon voor een deelnemer aan het zeer gesloten gezelschap. Het betreft hier een groep zeer machtige personen uit de top van het zakenleven, politiek, media, militair-apparaat, die samenkomen om zaken te bespreken en middels netwerken onderling afspraken te maken. Maar de ontmoeting krijgt nauwelijks media aandacht en al helemaal geen kritische blikken.

Vanuit Nederland zouden de verslaggevers van We Are Change graag afreizen en hebben bijna genoeg gelden om dit voor ons te bezoeken. Dat zou mooi zijn om in het Nederlands dit toch te kunnen volgen. Daarnaast is er natuurlijk de bekende Amerikaanse website Infowars, die dit evenement al jaren op rij verslaan. Tevens valt op dat met name Duitstalige websites al uitgebreide artikels doen verschijnen.

Er is zelfs al vanuit Oostenrijk een campagne opgestart met demonstraties en bewustwording van iedereen die maar wil luisteren. Men wil een einde aan de verrijking en dat men ophoudt met over de hoofden van mensen onzalige beslissingen te nemen. Zo staat o.a. in het vluchtschrift dat men uitdeelt het scherpe verwijt te lezen;

Ein Zeichen setzen, dass wir die Nase voll haben von einer Politik die über die Menschen drüberfährt, die Reichen immer reicher macht, den Rest der Menschheit ins Elend stürzt und die Zukunft unseres Planeten dem Profit als Opfer darbringt.

1 Comment

  1. Ik ga er heen maar megafoon met bewustmakende radio uitzendingen. Mp3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.