Vluchtelingen opvangen… en doorsturen naar Washington en Ryaad

apr 21, 2015 by

Vluchtelingen opvangen… en doorsturen naar Washington en Ryaad

Nu het aantal bootvluchtelingen recordhoogtes bereikt welt de discussie op. Moeten we de grenzen openen of sluiten? Bed, bad en boot voor de uitgeprocedeerde migranten? Dit alles gaat heen langs de kwestie hoe deze mensen hier in de eerste plaats terechtkwamen, namelijk door de grootschalige destabilisatie van het Midden-Oosten door de desastreuze politiek van de Verenigde Staten en in minstens zo grote rol van de steenrijke olie-monarchieën aan de Perzische golf. De laatsten verenigd onder de vlag van de Gulf Co-operation Council (Saoedi-Arabië, Qatar, Verenigende Arabische Emiraten, Oman, Koeweit en Bahrein).

Deze landen zijn de architecten én uitvoerders van de destabilisatie van de Arabische regio door de invasie van Irak (2003), de vernietiging van Libië (2012) en de huidige destabilisatie van Syrië (2012-heden). Deze destabilisatie heeft geleid tot de grootste vluchtelingenstromen sinds de Tweede Wereldoorlog. Het wordt tijd dat Europa opstaat voor haar eigen belang en niet het gelag betaald van de Amerikaanse en Arabische interventies. De vervuiler betaalt en in dit geval moeten de vluchtelingen doorgestuurd worden naar Washington en Ryaad. Ze zijn daar rijk genoeg om oorlog te beginnen, laat ze dan ook maar betalen voor de schade.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.