Troepenverschuivingen in nieuwe zakken

apr 4, 2015 by

Troepenverschuivingen in nieuwe zakken

Het is bekend dat zich grootschalige troepenverschuivingen over het Europees continent bewegen. Reden is de dreiging die men Rusland aanrekent en dus moeten er in het Oosten overal extra legers worden gestationeerd. En kan er als een geluk bij een ongeluk, weer het nodige legermateriaal worden aangeschaft, want het blijft het zaak dat er constant moet worden vernieuwd en natuurlijk wel belangrijk dat men dit bij het juiste bedrijf aanschaft.

Zo heeft het Ministerie van Defensie dan ook laten weten dat men over een paar weken gaat oefenen met een van onze bondgenoten, daarom komen er meerdere F-15’s in Leeuwarden te staan. Hoewel we vele bondgenoten hebben, mag deze taal wel eens veranderd worden tot de bondgenoot en een aantal anderen, want als het militaire acties betreft dan gaat het hier toch wel altijd over de Verenigde Staten van Amerika.

De taal van Amerikaanse Generaals is ook vandaag de dag weinig veranderd sinds de Koude Oorlog, nog altijd grossiert men in het rondstrooien van fabeltjes over ‘het trainen voor internationale samenwerking’ en dan samen ‘met de coalitiepartners’ en de wel surrealistische dooddoener ‘we zijn er ter ondersteuning van de Europese bondgenoten’. Men kan slechts vaststellen dat de oorlogsmachine ook onder Barack Obama nog op volle toeren draait.

Ons Ministerie van ‘Defensie’ weet nog te vertellen dat de Amerikanen daarna vertrekken, inclusief de ongeveer 200 man grondpersoneel, naar Bulgarije. Ook een bondgenoot van ons, maar niet een waar ooit nog iets interessants van in de pers verschijnt, laat staan dat wie er een gezamenlijke troepenoefening mee gaan doen. Ze zitten wel samen met ons in de Europese Unie.

Nederland is in de gecreëerde, nieuwe Koude Oorlog met Rusland een moedwillige bondgenoot voor de verplaatsing van troepen op het oude continent. Als de Europese Unie haar oorsprong zou eerbiedigen, te weten ‘nooit meer oorlog’, dan zou men Nederland op het matje moeten roepen en de hele Amerikaanse troepenmacht moeten laten vertrekken.

Related Posts

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.