Zembla docu: Nederland belastingparadijs, het vervolg

mrt 22, 2015 by

Het is weer tijd voor de belastingaangifte. Waarschijnlijk ploetert u zich door de aangifte heen. Veel is al ingevuld, dus leuker kunt u het niet maken. Dat is voor grote internationale bedrijven als Starbucks, Ikea en Google wel anders. Die kunnen in Nederland met slimme constructies zoals brievenbusmaatschappijen, hun belastingverplichting omzeilen. Maar ook Nederlandse bedrijven zoals Hema, WE en ASML weten met handige trucs belastingvoordelen te creëren. ZEMBLA onderzoekt: hoe doen die bedrijven dat? En wat loopt onze schatkist daardoor jaarlijks mis?

Related Posts

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.