PEGIDA gaat Europees

mrt 4, 2015 by

Sinds herfst vorig jaar demonstreren in Dresden elke maandag burgers tegen de islamisering in het algemeen en moslimterrorisme in het bijzonder. Deze grass roots beweging van bezorgde burgers heeft zelfs al een naam: Patriottische Europeanen tegen de islamisering van het Avondland. Waarbij met het Avondland naar Europa wordt verwezen. (Oswald Spengler) Het oogft in eerste instantie een beetje raar dat deze grass roots beweging in Dresden is ontstaan. Dresden heeft in verhouding tot veel andere steden in West-Europa relatief weinig last van islamisering en moslimterrorisme. Ter vergelijking 1% van de bevolking is moslim versus bijna 40% in bijvoorbeeld Marseille. De moslimgemeenschap heeft van Marseille een van de meest criminele steden van Europa gemaakt terwijl Dresden juist lage crimininaliteitscijfers heeft. De golf van moslim extremistische aanslagen in Frankrijk, o.m. Tours en Parijs, heeft in Duitsland totaal geen navolging gevonden.

Misschien is het wel hierom dat PEGIDA juist in Dresden is ontstaan. De bevolking weet wat ze te verliezen heeft: solidariteit, veiligheid en rechtvaardigheid.

images

Nieuw is echter dat PEGIDA een inspiratiebron is voor burgers in andere steden die wel zwaar te lijden hebben onder de islamisering en moslimterrorisme. Zo is afgelopen zondag de eerste PEGIDA demonstratie in het Engelse Newcastle gehouden. Engeland is bij uitstek het land waar moslimextremisme wordt gedoogd ten behoeve van een politiek correcte elite die uit is op eigenbelang en financieel gewin. Zo werd deze week bekend dat over een periode van 15 jaar honderden meest blanke meisjes uit kwetsbare gezinnen in Oxford sexueel zijn misbruikt en zelfs als slaaf verhandeld door voornamelijk islamieten. De enge ironie in deze is dat Oxford bij uitstek de universiteitstad van de politiek correcte elitie in Engeland is. Engeland is ook bij uitstek het klasse land van Europa. De gewone Engelse man&vrouw worden in Engeland door de politiek correcte elite eerder met leedvermaak dan met solidariteit tegemoet getreden. Het zijn deze gewone mensen die de straat op zijn gegaan om onder meer een eind te eisen aan de verschrikkingen van de islamisering; zoals in Oxford, Rochdale, Rotterham, Derbyshire, Londen, Bradford en Bristol .

Dichter bij huis zijn ook burgers opgestaan tegen de Islamisering. In Antwerpen hebben honderden mensen namens PEGIDA gedemonstreerd ondanks de ondemocratische tegenwerking van NVA burgermeester Bart de Wever. Het ligt volledig in de lijn der verwachting dat het grass roots burgerinitiatief in Dresden zich verder uitbreidt. Ook in de zwaarst door islamisering en moslimextremisme getroffen gebieden staan de burgers nu op. De vrijheid van meningsuiting is niet gedood hij leeft. De lente is begonnen. Een nieuwe morgen breekt aan!

1 Comment

 1. >Richard Groen

  Huh, wat is dit? TS.

  Ik lees hier alleen de georkestreerde, staatsgeleide, moslimhaat. Dat moet u zelf toch ook al wel zijn opgevallen.
  De officiële versie van de fabel klopt van geen kant. En u herkauwt dat gewoon.

  Als u de Duitse media ook maar een klein beetje was blijven volgen – was de deconfiture in Duitsland van heel dat Pegida circus zeker niet ontgaan. Die gasten zijn allang als oplichters en onruststokers ontmaskerd, agenten van buitenlandse geheime diensten:

  Pegida leader Lutz Bachmann a convicted burglar
  under the name of “Patriotic Europeans against the Islamization of the West”
  http://news.newsdirectory1.com/pegida-these-are-the-heads-of-the-movement/

  Als je een nieuw bedachte term ‘Europese patrioten” ziet staan, dan krijg je toch een rilling door je lijf.
  Europese idioten – nou, die kennen we zat. Neem een Timmermans, Van Balen, Pechtold, Verhofstad.

  Europese patriotten – dat kán natuurlijk helemaal niet.
  Dat is geen scrabble woord, dat is goochelen met woorden, Orwelliaanse nieuwspraak.
  Zoals democratie bevorderen tegenwoordig staat voor illegale oorlogen uitlokken onder VN-vlag. Economie wordt tegenwoordig gemakshalve verward met ‘goed voor het kapitaal cq. rijken’. Haatzaaien met patriotisme.

  Pegida leider met Hitler-snor en hakenkruis:
  Ynetnews http://www.ynetnews.com/home/0,7340,L-3083,00.html

  Gecoördineerde Pan-Europese moslimhaat: The Big March
  “With PEGIDA, Germany now has its own populist our-won-people-first-and-down-with-Islam movement”
  PEGIDA = Patriotic Europeans Against the Islamization of the West (Germany)
  FN = Front National (France)
  UKIP = UK Independence Party
  PVV = Party for Freedom(Netherlands) (found on website of Joep Bertrams)

  “duistere leider met een eng charisma, plus vage onvrede met ongeveer iedereen en alles: plus, uiterst gevaarlijk, het aan de haal gaan met zulke angsten en zorgen en vertalen in een blinde haat tegen alles en iedereen met label “vreemdeling”
  http://www.counterpunch.org/2015/01/22/the-rise-of-pegida/

  Massa Pegida-schapen wordt toegeschreeuwd door iemand die zich luid roept dat zij, noch hij, nazi’s zijn….. Want hij komt uit Israël, en zijn familie woont al 700 jaar in Duitsland ….. roept de man in ’t Engels. !?? Een man naast hem vertaalt in ’t Duits.
  Nee, móslims, die zijn nazi’s.
  (Een logica die we hier alleen kennen van de geblondeerde roerganger).

  “Roept deze proto-Zio-Nazi geen herinneringen op aan de grote demonstraties van reactionaire Franse Joden die in augustus hun blijdschap demonstreerden over de massamoorden in Gaza; terwijl Palestijnse solidariteit demonstraties door de Regering werden verboden?”:
  Must Watch: The New Judeo-German Patriot January 28, 2015 / Gilad Atzmon Israeli export for you.. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=90jcFnRYQRw

  TS, en u juicht deze subversieve activiteiten toe!?? Bent u één van de globalisten, en dus uit op de natte droom van de globalisten, de socialistische Heilstaat?
  Of is het pure onwetendheid?

  U hebt toch ook wel in de gaten gehad dat het niet normaal is dat na een gebeurtenis alle media 24 uur lang alleen die ene gebeurtenis eenzijdig blijven afschilderen. Dat project ‘Charlie Hebdo’, net zo ‘fake’ is als 9/11, Pearl Harbour, Al-Qeada, Boko Haram, IS, of de Brandstichting van de Rijksdag. Black 9-11 Money, Motive, Technology, and Plausible Deniability
  https://www.youtube.com/watch?v=BsDtvu2uTuA

  9/11: aangetoonde voorkennis CIA, FBI, Pentagon, Witte Huis, NYC, CNN, Larry Silverstein (eigenaar WTC), AIC, NORAD, US Navy, de FED, stock brookers, aannemings firma’s, ict-firma’s, explosieven experts, eva. anderen in de WTC torens.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Cyclone

  Doemdenken, angstzaaien is een oude truc in de politiek om ‘het klootjesvolk’ gewillig te maken: als vissen in een net. Moslimhaatzaaien moet afleiden van het verder perfectioneren van de totalitaire staat. De socialistische Heilstaat. Model UN.

  The Gray State So Close You Can Touch It
  https://www.youtube.com/watch?v=9TzqlZUj8QY

  (n.b.: makers deze docu zijn doodgeschoten gevonden in hun eigen huis, jong echtpaar en hun dochtertje)

  We zitten allemaal in het zelfde schuitje. Ik houd u niet voor de gek, doe dat mij dan ook niet!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.