Pegida: de handschoenen gaan af

jan 21, 2015 by

Pegida: de handschoenen gaan af

Vandaag pakte Bild, de Duitse versie van de Telegraaf, flink uit: Pegida-voorman Lutz Bachmann zou op Facebook (FB) een profielfoto van zichzelf hebben verplaatst verkleed als niemand minder dan… Adolf Hitler. Tja, dat is de kwaliteit van de media van vandaag de dag. Een ironische foto of schunnige opmerking op FB en je wordt politiek afgeserveerd. Maar hoe zit de vork in de steel?

Een halfjaar geleden luisterde ik een podcast waarop een wel heel scherpe observatie werd gedaan. Tegenwoordig hoeven inlichtingendiensten nauwelijks werkelijk persoonsinformatie te zoeken, want iedereen zet zijn hele hebben en houden op internet. Facebook, LinkedIn, Instagram, etc. Zo zien ze niet alleen je prive-leven en je loopbaan, maar ook wie je vrienden zijn en waar je zoal naartoe gaat.

Populaire sociale media zijn hopeloos onbetrouwbaar, vroeg of laat komen de inlichtingendiensten langs met an offer you can’t refuse. Zij trekken de hele handel in hun eigen database, inclusief foto en de hele rattaplan. Zodoende komt jouw hele hebben en houden in de krant, als zij denken dat wat jij zegt niet in het beste belang is van het land. Ze hebben daarvoor speciale digitale dossiertjes kant en klaar liggen.

Een inlichtingendienst kan echter niets uitrichten zonder een medium dat een grote verspreiding kent en waarvan de mensen de publicaties als zoete koek slikken. Een medium dat aanslaat bij de massa’s met veel sport, auto’s en vrouwen. Dat zijn Telegraaf en Bild. Als het op politiek aankomt, volgen zij Amerika. Zo was Telegraaf-commentator Kees Lunshof fel anti-Fortuyn, waarschijnlijk vanwege de JSF.

In Duitsland speelt de kwestie van de sancties tegen Rusland op de achtergrond mee. De Duitse economie kwakkelt en de sancties doen pijn. Pegida heeft aanvankelijk uitgesproken tegen islamisering, vervolgens in december tegen immigratie en vanaf 12 januari heeft het zich afgekeerd van de oorlogstaal tegen Rusland. Wij kunnen wel voorstellen dat men in Washington nerveus wordt en de handschoenen afgaan.

Eerst waren er de zogenaamde bedreigingen waardoor de politie de organisatie dwong om de demonstraties af te blazen en nu wordt de lastercampagne in de tweede versnelling gebracht na de eerste onthullingen over Bachmann’s verleden als kruimeldief. We houden de zaak scherp in de gaten en hopen dat Bachmann en zijn aanhangers niets ergs overkomt.

2 Comments

 1. mooie naam

  hmmmmm…

  http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/1061393/oprichter-pegida-ontmaskerd-als-neo-nazi/#

  maar dit zijn posts van pegida die er dan toch niet om liegen?

 2. >Richard Groen

  Het deel over inlichtingendiensten, informatief. Kan in de analyse van TS niks gefantaseeerd ontdekken.

  Maar om dan te doen alsof Pegida goed voor Duitsland en onze vrijheid, democratie en veiligheid zou zijn.!??

  De pijlsnelle opkomst en aanwas van dat fenomeen draagt alle kenmerken van de Facebook revolutie. Ook de steun die de beweging kreeg van de Media bewijst dat het gedragen wordt door kapitaal.

  Het slaat objectief nergens op.
  Die lawaaipapagaaien noemen zichzelf Patriotten voor Europa.

  Nu is Europa uiteraard helemaal geen land.

  Het is duidelijk propaganda van de fascisten (globalisten). Die storten een hele golf GLOBALE dingen over ons uit.
  Global Governance, Globale Munteenheid, Globale Interventiemacht, Wereldhandelsverdrag, Globale Politiestaat, One World Wereldregering.

  Patriotten voor Europa ….

  Waar je nu al bang moet zijn om voor je mening uit te komen.

  Pegida is een massabeweging, massamanipulatie. Lawaaipapagaaien worden er in gestuurd, kapen waar onvrede wordt gesignaleerd.
  Daarvan hebben we in EU geen gebrek!

  De lawaaipapagaaien hebben helemaal niks op met de ontevreden groepen. Ze gebruiken die alleen maar.

  Revolutiemanagers, Regime Changers, Chaos creëren, dan hun dictatuur opleggen.

  Islam zou onze vijand zijn. Nergens op gebasseerd. Behalve leugens, discriminatie, fascisme. Misbruik maken van religie als dekmantel is 1 van de oudste trucs in het oorlogsbedrijf. Zo oud als het Paard van Troje.

  Het is te gek dat wij bang moeten zijn voor de lawaaipapagaaien die iedereen die ook maar in de buurt komt van het openbaren van de handelaren in haat de mond snoeren. In hun belang, onder hun dreigementen, laten we ons tot de ergste oorlogmisdaden verleiden. Ontkennen is geschiedvervalsing plegen.

  Een paar voorbeelden van zeer moedige mensen, die genuanceerd de oorlogszuchtige leugens ontrafelen – wij kunnen dat niet meer (veilig). De handelaren in haat maken je kapot.

  Hoe revolutieprofessional de Europese straten zijn opgestuurd:
  http://player

  US doctrine ‘The Long War’ Globalization of War – Chossudovsky
  http://wn.com/chossudovsky
  https://dogmaandgeopolitics.wordpress.com/2015/01/26/ben-gurions-scandals-how-the-haganah-and-the-mossad-eliminated-jews/
  http://financearmageddon.blogspot.nl/2014/07/thomas-sheridan-cultural-marxism-psyop.html
  The 3 Coming False Flag Attacks: –
  https://www.youtube.com/watch?v=_UbAgq3u6lQ

  Media en politiek vertellen nog niet de halve waarheid. (Om kennelijke redenen)
  Ze slagen erin om de feiten straffeloos om te draaien, verkiezingsbeloften als bij regel te breken, verboden en geboden op te leggen;
  het stemvee anno is met leugens gehersenspoeld, gewillig en komt voor niks meer de straat op – behalve voor de door de globalisten georkestreerde evenementen.

  Pegida – met z’n ‘Patriotten voor Europa’ is daar een mooie en tragisch vb. van.

  De handelaren in haat spelen de moslimkaart, om zo zelf buiten beeld te blijven.
  Zij hebben haast met het afbreken van de (westerse) beschaving. Onze vrijheid, democratie, mensenrechten. Het 4de Rijk is hun doel. De VN-heilstaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.