Hypocrisie rond moordpartij Charlie Hebdo

jan 7, 2015 by

Hypocrisie rond moordpartij Charlie Hebdo

Charlie Hebdo (CH) stond in de traditie van de radicale godsdienstkritiek in Frankrijk. Katholieken waren vanaf het begin het ultieme mikpunt van spot. Ook met rechts-radicalen werd de spot gedreven en er verschenen grote stukken over hun organisaties en personen. Links was CH zonder meer, maar het blad bewoog zich vooral na 9/11 meer en meer in de godsdienstkritiek tegen de Islam (en ook het Jodendom). Het blad vond een geestverwante in de Italiaanse schrijfster Oriana Fallaci , die ook vanuit links de Islam (en de immigratie) bekritiseerde. Het werd een satirische Alleingang, want de linkse partijen in Frankrijk hadden namelijk de multicultuur en de islam omarmd.

Nu zowat de hele kernredactie van CH is uitgemoord worden er krokodillentranen geplengd door dezelfde politieke partijen. Het geloei over vrijheid van meningsuiting en republikeinse waarden is niet van de lucht, en dat terwijl deze zaken al decennia-lang zwaar onder druk staan door de opkomst van de islam in Frankrijk door de massa-immigratie uit Afrika. Deze partijen deden niets om deze ontwikkeling te stoppen en keken weg. In Nederland bekritiseerde de D’66-Minister Brinkhorst Islam-critica Hirsi Ali dat zij een sigaret opstak in een munitie-opslag. Maar wie heeft West-Europa veranderd in een munitie-opslagplaats?

Dan is er nog de buitenlandse politiek van Frankrijk. Sarkozy steunde de Salafistische rebellen in Libië tegen de seculiere leider Khadaffi en Hollande steunt dezelfde soort rebellen in Syrië tegen de eveneens seculiere leider Bashar Al-Assad. Honderden, zo niet duizenden, Franse moslims gaan naar Syrië om te vechten voor de radicaal-islamitische rebellen en de Franse regering steunt hen met geld en wapens. Zie hieronder het interview met Jean Loup Izambert. Nu krijgt men in eigen land te maken met gewapende bendes die tegenstanders gewoon omleggen. Wat eerst alleen ‘s avonds gebeurde in de beruchte buitenwijken van de grote Franse steden, gebeurt nu op klaarlichte dag in hartje Parijs.

Nu nog hoor je mensen zeggen dat dergelijke aanslagen rechts in de kaart spelen. Ja, maar wanneer gaat links wakker worden en beseffen dat zij het eerste slachtoffer zullen zijn van de Islamisering van Europa? CH is in dat perspectief slechts het startschot.

1 Comment

 1. Mooie naam

  Wanneer gaan we met zijn allen inzien dat dit eerder nog te maken heeft met macht en inperken van vrijheden van links EN rechts??

  Ga maar weer eens op onderzoek uit er klopt heel veel niet aan dit verhaal.

  Welke terrorist neemt zijn paspoort nou mee op een moordpartij?? (DOMMM of werd er een zondebok gecreëerd)

  De neergeschoten man riep: NON Chef!! Bekijk het filmpje goed kijk wat er niet klopt.

  Het kan en mag niet zo zijn dat dit ingezet gaat worden voor haat. ( verdeel en heers)
  En dat gebeurd wel al. Pegida is daar wel onderdeel van.
  Amerika is al een tijdje aan het roepen dat isis ook naar europa zal komen.

  Er zij veel links te vinden over isis en support van amerika, sterker nog veel gevonden doden van isis waren blanke mannen.
  nog iets aparts:
  http://www.thegatewaypundit.com/2015/01/flashback-obama-white-house-condemned-charlie-hebdo-anti-islamic-cartoons/
  na de aanslag heeft Sarcozy aangedrongen om de veiligheids maatregelen op te schroeven, meestal houdt dit in beperkingen voor de burgers. En hoe toevallig
  er is volgende week een bijeenkomst over terrorisme in Frankrijk, Zeg het maar.
  Nog een toevalligheid is dat Hollande geen sanctie meer wil tegen Rusland.

  bekijk deze video hou de situaties tegen het ligt en kijk of ze gelijk hebben:

  Wie Funktionieren Moderne Kriege

  https://www.youtube.com/watch?v=e6IcQaB1K1g

  Connect the dots.

  Dit gezegd hebbende, het is natuurlijk wel diep tragisch.En mijn condoleances gaan uit naar de nabestaanden, de goede vrede, het gezond verstand,en de vrijheid van meningsuiting.
  Tenzij we met zijn allen besluiten de laatste drie niet begraven, maar in ere gaan herstellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.