Wat jij kunt doen voor ons in 2015

dec 16, 2014 by

Wat jij kunt doen voor ons in 2015

Vrije Tribune is inmiddels een half jaar jong en we hebben succes – honderden, soms duizenden, unieke bezoekers per dag en we hebben een regelmatig lopende podcast. We timmeren hard aan de weg, maar het gaat niet vanzelf. Jij kunt als regelmatige lezer ons helpen op de volgende manieren:

1. Volg ons op Facebook. Wij plaatsen regelmatig interessante links en video’s op Facebook, die verder niet op de website staan vermeld. Volg ons dus ook daar, deel onze berichten en nodig je vrienden uit om ons te ‘liken’.

2. Volg ons op Twitter. We zullen het komende jaar trachten meer twitter te gebruiken. Niet alleen om onze blogs te promoten, maar ook real time te reageren op de actualiteit. Volg ons via twitter en twitter mee!

3. Stem op nujij.nl. Wij plaatsen regelmatig berichten op de actualiteitenwebsite nujij op onze vaste stek. Schrijf je in en stem op onze berichten. Een bericht dat meer dan 5/6 stemmen krijgt wordt door veel mensen gelezen.

4. Plaats links op fora en andere websites. Vindt je onze stukken de moeite waard om te delen? Plaats ze dan in de commentaren van andere websites en webfora.

5. Bijdragen zijn welkom! We zoeken altijd nieuwe redacteuren. Stuur gerust je stukjes in. Het hoeft niet lang te zijn. Twee of drie alinea’s is meer dan voldoende. Houd het simpel en begin desnoods met een boek/filmbespreking.

We hopen ook in 2015 op jullie steun te rekenen. Wij zullen van onze kant ons best doen voor jullie. Lezers bedankt!

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.