Haatzaaien, strafrecht en Orwell

dec 7, 2014 by

Interessant vraaggesprek met Dr. Tomislav Sunic, oud-diplomaat van Kroatië en tevens ex-Hoogleraar in de V.S.A. Hij heeft interessante ervaringen vanuit Joegoslavië onder communistische heerschappij en vergelijkt deze met het hedendaagse westen. Het gaat in het gesprek over de hoe Orwelliaans het westen is geworden met druk op intellectuelen, politiek correctheid en de bijhorende bizarre wetten, die wij hier kennen onder de antidiscriminatiewetgeving. Sunic; ‘Om meer te weten over een land moet men niet de grondwet lezen, maar de strafwetgeving’

Hij wordt ondervraagd door de Canadese journalist Joshua Blakeney, het gesprek is in het engels.

 

Related Posts

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.