Wat doet de VS-militair in mijn achtertuin?

nov 23, 2014 by

Wat doet de VS-militair in mijn achtertuin?

De Nederlandse Omroep NOS kopte deze week ‘VS-militairen in Europa laten uniform zoveel mogelijk uit’ dat heeft zo lezen we van doen met de dreiging van schietgrage IS-aanhangers op het Europese continent. Maar dat is toch niet het interessantste uit de tekst, wel dat er sprake is van een US European Command en dat maarliefst 70.000 Amerikaanse militairen zich bevinden op Europese bodem.

We leren elders in artikelen, zonder bronvermelding overigens, andere getallen van 30.000 tot zelfs 100.000 Amerikaanse militairen op Europese bodem. Op de eigen webstek van de legerorganisatie worden gladde verhalen verteld over het leger en wat voor goeds ze allemaal doet. Op een van de pdf’s van weer een andere webstek van het Amerikaans leger, lijkt het erop dat men wat wil afbouwen en uiteindelijk naar de 30.000 plus militairen toe wil gaan in 2017.

De grootschalige aanwezigheid van Amerikaanse soldaten gaat terug tot in de Tweede Wereldoorlog en ze zijn hierna ten dele gebleven. Ze behielden in 1945 in vier landen troepen, te weten in Groot-Brittannië (luchtmacht) in Duitsland (38.000 militairen als politiemacht) in Oostenrijk en in Italië. Later tijdens de Koude Oorlog in de jaren zestig komen er weer massaal militairen terug en de troepenmacht telt dan ongeveer 370.000 militairen.

Van het U.S. Army Europe leren we dat men toch vooral activiteiten ontplooit in het oosten van Europees continent, in een korte blik; Oekraïne, Kazakstan en Georgië. President Barack Obama was eerder al in de Baltische Staten om hen daar te vertellen dat de Amerikanen hen wel zullen verdedigen. Eerder dit jaar kwamen ook de Amerikaanse tanks weer terug op Europese bodem, waarschijnlijk als deel van het ‘directe reactie’ aanvalsonderdeel van de NAVO.

Het is wel lastig te zien wat nu precies het verschil is tussen de NAVO, wat toch ook gewoon een internationale dependance is van het Pentagon, en het Amerikaanse leger in Europa. Ook de laatste werkt samen met iedereen, maar heeft natuurlijk niet het internationale (samenwerking?)karakter en de bijhorende afspraken over aanval en verdediging. Misschien moeten ze maar gewoon beide vertrekken en plaats maken voor een Europees leger.

Related Posts

Share This

1 Comment

 1. Richard Groen

  Je achtertuin is niet van joú. Wie niet kruipt voor de Wereldregering, krijgt het stempel terrorist.
  We hebben gezien hoe Fortuijn, Hussein, Khadaffi en Yanukovitsj uit de weg geruimd werden. Assad is werk in uitvoering. Venezuela, Maleisie, Korea, India, Iran en Rusland staan duidelijk ook op het wensenlijstje.

  We zullen allemaal aan de gmo’s, schaliegas, Ritalin, griepprikken, bodyscans, mobiel bankieren, versoberingen, tolwegen,en kernenergie moeten.

  De VS heeft niet alleen EUCOM in Stuttgart (dat tevens hoofdkwartier voor AFRICOM is). In Qatar heeft de JoeSA CENTCOM – dat het M.O. en Azie onder de duim houdt, en de terreur campagnes leidt, o.a. de Afghanisten destructie, operatie ‘Cyclone’.

  In Europa heeft de VS ook nog (zijn) NAVO-netwerk. De NAVO is de gewapende arm van de VN – een vehikel in dienst van het Amerikaans-Zionistisch Imperium. Gladio is de terreurtak van de NAVO. Gladio is het vervolg op OSS – het spionage en terreurnetwerk dat de VS in ’45 in stand hielden in Europa.

  WOII is eigenlijk nooit beeindigd. De Amerikanen financierden hem van begin tot eind, en zijn met de buit aan de haal gegaan.

  Dan heeft de VS nog in Brussel CYBERCOM – dat nagenoeg alle ICT en spionage activiteiten doorstuurt naar de NSA-CIA. In Brussel draait het computersysteem ‘BEAST’.

  Ook heeft de VS in Europa nog ‘het Amerikaanse leger in Europa’ – waarmee Polen is ingepalmd – waar het zwaartepunt ligt. Alles is gericht op een blitz krieg om Rusland onder de voet te lopen, de bevolking te halveren en de rijkdommen te plunderen.

  In vrijwel alle landen in de wereld heeft de VS commando eenheden werkzaam. US.SO.COM.

  http://news360x.fr/la-guerre-secrete-des-etats-unis-les-forces-speciales-deployees-dans-134-pays/
  http://www.tomdispatch.com/images/managed/socommap4_large.jpg
  http://www.eur.army.mil/default.asp
  http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2014/04/04/navo-65-jaar-en-de-vrede
  http://jagadees.wordpress.com/2014/09/01/the-history-of-americas-death-squads/
  http://www.youtube.com/watch?v=AUvrPvV-KQo&feature=youtu.be over Gladio;
  http://noisyroom.net/blog/2014/09/01/what-the-united-nations-doesnt-want-you-to-know/

  “neue Ordnung,” which means New Order, New World Order. This today, this New World Order, is the rise of the Fourth Reich. http://whale.to/b/nazi_allopathy.html

  Daarom zit de JoeSA in je achtertuin. Onze Regering zet de deur wagenwijd open. Die gaan voor de top van de piramide. Het volk is onkruid.
  ‘dansen met de wolven’ Timmermans woosh -> precies het slag dat de EU kan gebruiken,
  Koenders woosh -> gewapende arm VN cq. NAVO,
  Ploumen wooosh -> OESO (VN).
  Alle 3 socialist ….. voor de grote corporate belangen, voor de VN, voor het 4de Rijk, voor globalisme – nieuwspraak voor fascisme.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.