Podcast Vrije Tribune: IS, islam en Nederland

sep 22, 2014 by

Podcast Vrije Tribune: IS, islam en Nederland

Podcast van de Vrije Tribune op 22 september 2014. Sjors ontvangt Alfred en Blondemevrouw in de uitzending. Het onderwerp is; IS, islam en Nederland.

Met gebruik van diverse bronnen:
Wekelijks tijdschrift Elsevier 72 vragen over de Islamitische Staat -De Islam voor Ongelovigen – Boek: islam voor varkens apen ezels en andere beesten, Hans Jansen – Waar komt de ISIS vandaan? – US Senator: Washington Covers Saudi Involvement in 9/11 Tragedy and IS Subsidizing – How ISIS Works – Francois Hollande over IS, groupe terroriste Daesh – British Muslim leaders asking media to stop calling ISIS Islamic State – Machtkampf in der Ukraine: Merkel und die EU sitzen in der Falle – PvdA-politicus betrapt bij afromen anti-jihadsubsidie – Twee ver vooruitziende artikelen inzake cultureel minderhedenbeleid dd 1980 in NRC-Handelsblad door Drs Alfred Vierling – Islamprobleem: plan van aanpak – Een verhit debat over de islam is beter dan geen debat

Blondemevrouw heeft naar aanleiding van deze podcast bericht dat ze zich distantieert van deze podcast evenals van de inhoud van het gesprek.

 

IS, Islam en Nederland by Vrije Tribune on Mixcloud

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.