Niet elk racisme leidt tot vervolging

sep 4, 2014 by

Gisteren verscheen op de lokale televisiezender het bericht dat een inwoner van de Haagse wijk Duindorp tachtig uur werkstraf heeft gekregen. De reden is dat de man zich op de televisie negatief heeft uitgelaten over allochtonen die zich weigeren aan te passen. De officier van justitie neemt het de man kwalijk dat hij zijn uitlatingen op televisie heeft gedaan en het niet heeft beperkt tot de huiselijke kring.

Want volgens de officier heeft hij die zaken bewust in het openbaar gezegd. Hieronder nog enkele korte berichten via het medium twitter, ook openbaar geuit, maar blijkbaar toch minder interessant voor vervolging, dan wanneer iemand uit de arbeidersbuurt Duindorp iets naar buiten brengt.

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.