Frans Timmermans op de koffie bij een crimineel

sep 28, 2014 by

De nieuwe eurocommissaris Frans Timmermans is inmiddels begonnen met zijn inlooprondje om kennis te vergaren voor zijn functie. Een opvallende keuze hierbij is het bezoek aan George Soros. Het is natuurlijk wel bekend dat het bedrijfsleven en zelfs ook criminelen grote invloed hebben op bestuurders, iets wat een risico is voor de juiste werking van een democratie. Men bezoekt ze daarom vaak stiekem, maar zo niet Frans Timmermans.

Deze George Soros is vooral bekend doordat hij in 1992 de Engelse nationale bank deed ontploffen, door tijdens de geldcrisis te speculeren met de pond. Dit koste de Britse belastingbetaler maarliefst 3,4 miljard pond en Soros zelf werd er rijk van. Hij haalde met speculeren meerdere economieën neer waaronder Indonesië, Zuid-Korea, Maleisië en Thailand, tijdens de zogenaamde Aziatische crisis. Wat dus grote armoede voor de inwoners van deze landen betekende.

In Frankrijk werd Soros in 2002 door een Franse correctionele rechtbank tot een boete van 2,2 miljoen euro veroordeeld, wederom vanwege speculeren. Je met zo’n rover associëren lijkt me onverstandig, tenminste dan toch wanneer je vol wilt blijven houden het volk te vertegenwoordigen.

2 Comments

 1. Richard Groen

  Feit is dat Soros bovendien een oorlogsmisdadiger is. En gekende anti-semiet. Vriend van Timmermans; de Timmermans die stond te jubelen met de fascistische coupplegers in Kiev – en de media schetsten een heldenbeeld van die ‘Bruikbare Idioot’.

  Soros met zijn georganiseerde criminaliteit (Int. Crisis Group, Right2Protect, Hamas, Otpor, Canvas, Open Society Institute, INET, Radio Free Europe/Radio Liberty) is de architect van de ‘Radicale Islam’ van N. Afrika en het M.O.. ,

  N.b.: van het belastinggeld dat wij ophoesten moeten subsidieert de Nederlandse Regering n.b. Soros’ R2P. (de NAVO oorlogsmisdaads-doctrine)

  dirigent van de Sharia revoluties in North Africa, Syria, Turkey, Mali, Tunisia, Egypt, Libya, en Lebanon. ttp://www.thenewamerican.com/usnews/crime/item/7494-george-soros-a…

  ‘George Soros alies With the Muslim Brotherhood’ Written by Raven Clabough

  ‘George Soros is a manifestation of all that is evil’.
  essay getiteld “Soros and Egypt”.

  Over zijn International Crisis Group(ICG) en wees er zeker van de ICG is beslist niet bezig crises te voorkomen.
  Opgezet louter ten doel chaos en burgeractivisme aan te richten en wereldmacht te verkrijgen. Het uiteindelijke doel is de vernietiging van Israhell en de decimering van de mensheid.

  Een lid van Soros’ vehikel ICG is Mohamed ElBaradei, een van de vele Soros’ partners die de Nobel Prijs kreeg toegedeeld.

  Soros’ heeft een obsessie met Israël. Hij omsingelt het, eerst met Hamas, nu met IS: . http://itmakessenseblog.com/2012/12/09/george-soros-and-the-arab-spring/

 2. ELKE Rooms Katholiek is onderdeel van een internationale criminele organisatie, die kinderhandel voor prostitutie vanuit weeshuizen organiseert.

  Frans Timmermans werkt voor de Contrareformatie.
  Net als Adolf Hitler, Benito Mussolini, Generaal Franco, Ruud Lubbers, Dries van Agt, Joseph Luns, Hans van den Broek etc.

  In de Tweede Wereld Oorlog hebben die lui al onze Calvinistische predikanten uitgemoord. De huidige predikanten werken in het geheim meestal voor de Rooms Katholieke Kerk. Bewust of onbewust, want protestanten die niet protesteren moeten zich geen protestant noemen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.