Doneer geld aan NAVO voor nieuwe satellieten!

sep 10, 2014 by

Doneer geld aan NAVO voor nieuwe satellieten!

De laatste tijd is er nogal wat kritiek gekomen op onze recente blogs. Zo zouden we alleen kritiek hebben op de NAVO. Nou, laten we dat vandaag uit de wereld helpen. Hierbij doen we een oproep voor de donatie van geld voor nieuwe satellieten voor de NAVO. De satellieten die Russische troepen in Oekraine moeten opsporen zijn blijkbaar van zulke belabberde kwaliteit dat aanschaf van nieuwe satellieten noodzakelijk is.

Ook hebben we bevriende landen bereid gezien om beelden vrij te geven van zo’n Russische troepenbeweging die op het punt staat de Oekrainse grens te passeren. Een vrachtwagen heeft wel een heel bijzondere persoon als chauffeur…

photo-1

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.