De verkeerde zwarthemden: hoe links zich heeft vergist

sep 12, 2014 by

De verkeerde zwarthemden: hoe links zich heeft vergist

In de jaren 80 was men er aan de linker flank van overtuigd: het fascisme was gereïncarneerd in de Centrumpartij en moest hand en tand worden bestreden. Etnische minderheden waren zielig en deze ‘nieuwe joden’ die moesten worden beschermd van de vermeende zwarthemden. De WO2-retoriek was niet van de lucht: Fout na de oorlog (1991). Nu blijkt langzaam maar zeker dat links zich heeft vergist en dat de grootste bedreiging voor linkse waarden komt uit migrantenculturen.

Racisme, dat is de ergste zonde van links geworden en zwarte piet is het grootste obstakel voor een niet-racistische heilstaat. Althans, dit is het nieuwste dieptepunt waarin radicaal-links is gezonken. Ooit ging het om werknemersrechten, woningnood en onderwijskansen. Al deze zaken zijn buiten beeld geraakt, ondanks het feit dat deze opnieuw zwaar onder vuur liggen. Arbeidsvoorwaarden liggen onder vuur door (Oost-Europese) arbeidsmigratie, de huurprijzen rijzen de pan uit en de onderwijsbeurs wordt geleidelijk omgezet in leningen.

De laatste jaren wordt echter duidelijk dat etnische minderheden, vrouwenrechten en homo-emancipatie (de nieuwe linkse stokpaardjes) elkaar steeds meer bijten. In 1995 verscheen reeds het boek van Bart Croughs getiteld In naam van de vrouw, de homo en de allochtoon (zie volledige tekst). Allochtonen pesten homosexuelen weg uit de wijk, maar ook geestelijk gehandicapten (dixit Anton Constandse Stichting). In 2013 werd er gesproken over de ‘Sharia driehoek‘ in Den Haag, waar islamitische wetten werden gehandhaafd. In 2014 wapperden de ISIS vlaggen in de Schilderswijk.

In toenemende mate gaan radicale moslims hun eigen wetten bepalen in wijken waar moslims de meerderheid vormen. In 2011 kwamen de eerste berichten uit Engeland. Vorige week kwam er nieuws van een soortgelijke dienst in Duitsland. In Frankrijk zijn er 751 no-go areas waar de politie niet meer komt. De immigranten handhaven hun eigen wetten. In Londen werd onlangs de eerste onthoofding van een 82-jarige vrouw in een achtertuin van de Londense voorstad Edmonton door een moslim geregistreerd. Desondanks ziet de Rotterdamse SP-voorman Leo Kleijn islamofobie als het grootste probleem van onze samenleving.

De Islam is bezig met een opmars door West-Europa als gevolg van migrantengemeenschappen uit islamitische landen. Deze spiegelen zich steeds meer aan radicale groepen in het Midden-Oosten als de ISIS. Meer dan 70 procent van de moslims in Nederland heeft sympathie voor mensen die afreizen naar Syrië om daar te vechten. We weten inmiddels wel dat de meerderheid terechtkomt bij de radicale moslim-facties en niet bij de ‘gematigde oppositie’, wat dat ook moge zijn.

In Syrië, Libië en Irak kunnen we zien waar de radicale Islam toe leidt. Khadaffi en Assad zijn verlichte geesten in vergelijking met de barbarij die wordt aangericht door de islamisten. Onder Khadaffi en Assad konden vrouwen studeren en zonder hoofddoek op straat. De invoering van de Sharia en de islamisering brengt in geen enkel opzicht een progressieve samenleving voort. De Iraanse revolutie in 1979 was een coalitie tussen links en de islamisten en we weten allemaal hoe het is afgelopen met links – in ballingschap of de dood.

Links heeft zich de afgelopen decennia vergist. De zwarthemden kwamen niet uit Nederlandse rechtse kringen, maar ontpopten zich uit migrantengemeenschappen in de vorm van radicale moslims. het huidige anti-semitisme in Europa komt niet voort uit Nederlandse kringen, maar wordt vooral gedragen door moslim-migranten. De islam is slecht voor links en het is tijd om de ogen te openen: meer (moslim)migranten betekent een meer rechtse samenleving. Rechtser dan de gemiddelde rechtse Nederlander lief is.

Deze spotprent verscheen in Junge Freiheit

1 Comment

  1. Pat

    Links heeft het NSB lidmaatschap en het weg met ons denken fier omarmd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.