De politie blijft helaas toch de baas

aug 8, 2014 by

De woordvoerder van het comité herstel en vertrouwen, waar we eerder ook over schreven, is met haar achterban gaan demonstreren. Wederom tegen politiegeweld, dat volgens het comité voor veel problemen zorgt in de wijk. Naast criminaliteit zo wordt telkenmale duidelijk. In een kort vraaggesprek geeft mevrouw Haifi aan dat een aantal vlaggen niet welkom waren, wat wel erg onverdraagzaam is, en dat ze het onprettig vindt dat de politie ‘de baas’ is. Mevrouw begrijpt blijkbaar het idee van de rechtstaat en de rol van de politie hierin niet helemaal. Bekijk het filmpje van Omroepwest hieronder;

Interview met Yasmina Haifi van het Actiecomité Herstel van Vertrouwen

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.