De jihad IS al hier!

aug 11, 2014 by

De jihad IS al hier!

Gisteren was er in Den Haag de demonstratie van Pro Patria tegen de IS-praktijken in de Schilderswijk. Ook dit keer slaagde de politie er niet in om de IS-fanboys de baas te zijn. De demonstratie moest worden omgeleid vanwege 150 relschoppers die de politie met stenen bekogelden, waarna er niet 60 maar slechts zes mensen werden aangehouden. De Sharia-driehoek is een feit en de politie is in Den Haag niet meer de baas op straat. Maar wie dan wel?

Intussen kijkt zelfbenoemd links weg. Rotterdams SP-voorman Leo Kleijn maakt zich geen zorgen over de grote moskeeën in zijn stad of de illegale islamitische internaten. Nee, de angst voor de islam – dat is volgens hem het grootste probleem. Na het verraad van de PvdA aan de Nederlandse arbeidersklasse, volgt blijkbaar de SP. Onlangs las ik in de Volkskrant nog een opiniestuk met de titel ‘Wat is het verschil nog tussen SP en PvdA?’. Nou, eigenlijk dus niets.

Intussen maken de parlementariërs zich in hun babbelbox genaamd de Tweede Kamer zich zorgen over de IS in Irak. Volgens CDA, SGP en CU moet de optie van straaljagers op tafel komen. Nou heren, zouden jullie niet eens zorgen gaan maken om de jihad in onze eigen straat? Onze kosmopolieten zien wat er in Irak gebeurt, maar geven niets om wat er onder hun eigen neus plaatsvindt. Veeg eerst even onze eigen straten schoon van de criminelen en jihadisten uit de Schilderswijk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.