Satire: trompetterkorps KMar reist af naar Oekraine

jul 24, 2014 by

Satire: trompetterkorps KMar reist af naar Oekraine

Rutte maakte vandaag bekend dat er een contingent van maar liefst 40 (nee, u leest het goed: 40, niet 40.000) ongewapende marechaussees naar de Donbas wordt gestuurd. Volgens de laatste berichten wordt het trompetterkorps van de Koninklijke Marechaussee gestuurd. Met de ‘wilde bezuinigingen’ op Defensie zijn de Nederlandse strijdkrachten genoodzaakt om hun laatste reserves in te zetten en wordt niemand meer ontzien. Helemaal ongewapend gaan zij echter niet. Deze marechaussees zijn weliswaar formeel gezien ongewapend, maar met hun trompetten worden zij geacht om de ongewenste gasten omver te blazen. Met hun bonte mutsen hopen zij ook aansluiting te vinden bij de lokale klederdracht:

 

 

Repin_Cossacks

 

 

 

 

 

 

De Zaporozje-Kozakken schrijven de Turkse sultan een brief

Share This

1 Comment

  1. Theo Prinse

    Rutte zit op de lijn van Jozias van Aartsen die ISIS de heil Hitler groet laat brengen in Den Haag. Nederland kan beter de kant kiezen van de Donetsk People’s Republic en de Lugansk People’s Republic en Kiev maffia laten vallen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.