Russische persconferentie over MH-17

jul 22, 2014 by

De Amerikaanse en Oekraiense autoriteiten hebben de afgelopen dagen flink gespeculeerd en verdachtmakingen geuit, maar nog geen snipper bewijs geleverd over de omstandigheden waarin MH-17 is neergestort. Gisteren was er een persconferentie van de Russische autoriteiten, waarin zij hun bevindingen over de aanleiding en de omstandigheden over de ramp uit de doeken deden. Hier valt weliswaar het een en ander op aan te merken, maar het is meer dan dat we van de andere kampen hebben mogen vernemen. Helaas mochten we het niet via de mainstream media vernemen, die verzuimde ook maar een snipper uit te zenden. Vandaar hier de integrale uitzending:

De Vrije Tribune hoopt dat er in de komende dagen meer bewijsvoering vanuit diverse partijen en instituties op tafel komt, zodat eindelijk de discussie over de feiten kan beginnen en die van de geruchten kan worden afgesloten. De zwarte dozen zijn inmiddels overgedragen aan de Maleisische autoriteiten en we kijken reikhalzend uit naar de analyse van deze boordgegevens, aangezien gisteren door een Nederlandse journalist naar buiten werd gebracht dat er door de piloot van MH-17 nog een distress call werd gedaan. Het enige wat wij willen weten is wie er verantwoordelijk is geweest voor deze ramp, daar hebben de nabestaanden recht op.

Related Posts

Share This

1 Comment

  1. Use Malaysia’s MH17 to make peace instead of an abuse of a tragedy.

    read http://www.alfredvierling.com/?p=4124

    Tragic misuse of a tragedy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.