Podcast Vrije Tribune: zwaktes en sterktes van de NAVO

jun 16, 2014 by

Podcast Vrije Tribune: zwaktes en sterktes van de NAVO

Podcast van de Vrije Tribune op 16 juni 2014. Sjors ontvangt Bart en Alfred in de uitzending. Het onderwerp is; Zwaktes en sterktes van de NAVO

Met gebruik van diverse bronnen:

Russia now enemy, so we’ll help Ukraine build up military – NAVO benoemt nieuwe voorzitter – Miljarden NAVO-euro’s verdwijnen in zwart gat – over de NAVO (Amerikaanse ) commandostrucuur: ‘Pyrrus in Kosovo‘, Rob de Wijk – over kapstok wapenontwikkeling zie map ‘Kernwapens de Wereld uit’ behorend bij Kernwapenconferentie 1979 aan de VU, samenstelling door Drs A.Vierling / G. ten Berge. – Gazette du Centre de la Langue et Culture russe nr 252, mai 2014 – Conversation: Emerging Alliance in Eastern Europe, New Fissures in Iraq – Le mur de Bruxelles, tentative de l’OTAN de séparer la Russie de l’Europe – Hoe ziet de oorlog van de toekomst er uit? – Nederlanders onder Duits bevel: ‘stap richting Europees leger’ – Feiten over nieuwe ‘Nederduitse’ legereenheid

 

Zwaktes en sterktes van de NAVO by Vrije Tribune on Mixcloud

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.