Volg het goud… (deel 1)

mrt 11, 2014 by

Volg het goud… (deel 1)

De Oekrainse revolutie, gesteund door zowel rechts als links (aangezien in Oost-Europa immers iedere radicaal een patriot is), is uiteindelijk verkocht en verraden door de kliek rond Yatsensjoek (‘Yats’ in de woorden van US MinBuZa Victoria Nuland). Alhoewel zijn naam een anagram lijkt van de Chinese vader des vaderlands Sun Yat-Sen, heeft Yats de ziel van de Oekraine verkocht aan de buitenlandse duivel. Nee, niet Putin, maar aan de Grote Satan. Hij sprong pardoes op de schoot van meneer Obama om de feitelijke afscheiding van de Krim ongedaan te maken.

Yats heeft echter nog een rekening open staan bij de financiers van de bevrijding van Oekraine. Volgens een Russische bron (Cyrilic alert!, gebruik de google translation) is een aanzienlijk deel van de Oekrainse goudvoorraad bij nacht en ontij naar Amerika gebracht. In veiligheid gebracht, zoals ze dat in New York zeggen. Hmm, dat doet me ergens aan denken. Bracht de Spaanse republiek ook niet zijn goud ‘in veiligheid’ bij meneer Stalin tijdens de Spaanse burgeroorlog? De Spanjaarden hebben hun goud nooit meer teruggezien, ook niet na de dood van Franco.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.