Bedankt voor uw stem!

mrt 19, 2014 by

Bedankt voor uw stem!

Ik ben u uiteraard zeer erkentelijk dat u bij deze gemeenteraadsverkiezingen uw stem aan mij heeft gegeven. Ook de anderen verkozenen op onze lijst, de heer Vis en mejuffrouw Zeekoe, zijn hiermee heel erg blij. Na jaren watertandend toe te hebben gekeken hoe onze buurtplannen de verkeerde kan op dreven, zijn we blij nu eindelijk de grond onder de voeten te hebben. Zijn we bereid om bestuursverantwoordelijkheid te dragen? Reken maar van Blub Blub!

We hebben te maken gehad met een keiharde campagne, ook vanuit de lokale media die zich als een stel dolle krokodillen hebben gedragen. Ook de vinnige oppositie is over dierenlijken gegaan met krankzinnige luchtballonnetjes, die vervolgens overal in het water terecht zijn gekomen. Elders in de wijk viel zomaar een hele stellage verkiezingsborden in één van onze prachtige sloten. Opzet of een doelgerichte beschadingscampagne?

Natuurlijk is voor ons geen water te diep en zijn we gewoon vrolijk verder gegaan, met de nodige opgeworpen dammen, maar met uiteindelijk een prachtig resultaat. Juist ook een goede visser laat wel eens wat glippen, maar uiteindelijk hebben we onze politieke tegenstanders toch bij de staart te pakken.

Hoogachtend.

Dhr. G. Aal
Lijst 7 Partij voor de Dieren
Slotermeer – Amsteldam

Related Posts

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.